Huidverbetering behandeling Nijmegen

HUIDVERBETERING

U kunt bij Esthetiek Huidtherapie in Nijmegen terecht voor algehele huidverbetering. Goede huidverzorging is erg belangrijk voor uw huid. Wij werken daarom met de producten van Tebiskin.

Deze producten zorgen voor een gezonde, stalende, jong uitziende huid mogelijk voor iedereen. Graag geven wij u advies over de verzorgingsproducten die het meest geschikt zijn voor uw huidtype en uw hulpvraag. Naast de producten van Tebiskin kan u bij ons terecht voor diverse huidverbeterende/huidverjongende behandelingen.

Micro needling therapie met de DermaPen.

  • Deze behandeling draagt eveneens bij aan een gezonde huid, verbetert het uiterlijk en de structuur van de huid.
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes.
  • Bevordert de verwijdering van pigmentvlekken, door een peeling van de buitenste huidlagen en zorgt voor regeneratie van de huid in de diepste lagen.
  • Activeert en stimuleert de natuurlijke productie van collageen.
  • Verbetert zichtbaar allerlei soorten litteken.

Chemische peelings

Chemische peelings zijn geschikt voor ieder huidtype en vinden hun toepassing in het behandelen van huidveroudering, het verbeteren van de celdeling in de opperhuid, het egaliseren van de teint het verminderen van fijne lijntjes.

Voor meer persoonlijk advies en het opstellen van een behandelplan om optimale huidverbetering te bereiken kunt u contact met ons opnemen.