Over Praktijk Esthetiek Huidtherapie

 

Huidtherapeute Suzan Langeveld - van der Velden

 

Mijn naam is Suzan Langeveld - van der Velden. Nadat ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste  in 2007  en de verdieping tot allround schoonheidsspecialiste in 2008 had afgerond, besloot ik dat ik me nog verder wilde ontwikkelen in de huidtherapie.

De huid heeft mij altijd gefascineerd. In de zomer van 2012 ben ik na een 4 jarige HBO- opleiding afgestudeerd als huidtherapeute aan de Hogeschool Utrecht (HU). Sinds september 2012 ben ik als Huidtherapeute werkzaam bij de Huidzorgpraktijk en de afdeling plastische chirurgie (Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen) waar ik met veel plezier werk en veel ervaring heb opgedaan. Na bijna 5 jaar met elkaar samengewerkt te hebben kreeg ik de mogelijkheid om in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis mijn eigen praktijk Esthetiek Huidtherapie te beginnen.

Behandelingen
Binnen de huidtherapie worden paramedische en cosmetische behandelingen uitgevoerd en zouden als voor en/of na behandeling kunnen worden ingezet bij diverse behandelingen van de plastisch chirurg. Door multidisciplinair samen te werken kunnen klachten op een effectieve en efficiënte manier worden aangepakt. In mijn praktijk behandel ik veel patiënten met oedeem- en littekenproblematiek na een operatieve behandeling van kanker, met name borstkanker. De behandelingen hebben  betrekking op verschillende oedemen: voornamelijk  lymfoedeem, maar ook postoperatief oedeem, posttraumatisch oedeem, veneus oedeem, lipoedeem etc. Maar ook het behandelen van verschillende huidaandoeningen (  o.a. huidverbetering, huidveroudering, acneproblematiek, pigmentproblematiek, zonbeschadigde huid, overbeharing, rosacea, etc. ), door middel van diverse producten en behandelingen.

Visie
Ik vind het belangrijk mensen te kunnen helpen, wat te kunnen betekenen voor anderen. Als Huidtherapeute richt ik me dan ook op zowel de paramedische als de cosmetische kant van de huidtherapie en  besteed veel aandacht aan de bijkomende psychosociale gevolgen die een ziekte ( kanker ) of  huidaandoening met zich kan brengen. Ik behandel niet alleen de klacht(en) waarmee iemand komt, maar kijk naar de persoon in zijn geheel.

Kwaliteit
Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici welke het kwaliteitsniveau bewaakt. Tevens volg ik erkende nascholingen en congressen om mijn kennis up-to-date te houden.

 

Huidtherapeute Kirsten Hulsebos

Suzan van der Velden, eigenaar Esthetiek Huidtherapie in Nijmegen.

Esthetiek Huidtherapie is beoordeeld met een 9.6 op Zorgkaart Nederland

Geef ook uw waardering op de website van Zorgkaart Nederland!